Velkommen inn til et eventyr full av de vakreste interiørskatter. Vi er en gave- og interiørbutikk med atmosfære og sjel. Hos oss får du mange ideer til hjemmet ditt i forskjellige prisklasser. Vi vil at et besøk hos oss skal være en opplevelse som gir inspirasjon og glede. 

Elines gaver fører et bredt produktspekter som strekker seg fra småmøbler og tekstiler, til keramikk, glass, servise, metallprodukter, diverse interiør og gavetips til kaffe- og teprodukter. Hos oss kan du finne den perfekte gaven. Vi har et stort utvalg og mange kjente leverandører innen interiør. 

Vi fører kjente merkevarer som Rivièra Maison, Lene Bjerre, Herregård, Voluspa, Lexington, SIA, Pip Studio, Greengate, Mille Moi, LG interiør, Light&Living, Willow Tree, Trend Design, Borg ramme- og gave, Black Design, Edelweiss, HomeArt, Lots Living. 

Elines gaver holder til på Tuvensenteret på Notodden og der har vi vært siden 2007. Høsten 2015 satset vi mer og startet opp denne nettbutikken. Velkommen inn til en hyggelig handel både på nett og i butikk :)

Du finner oss på Facebook og Instagram - Følg oss gjerne!!  Har du noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg :)